Preduzeće TiM d.o.o. je prisutno na tržištu od 1993 godine, i naša osnovna delatnost je projektovanje i izrada aluminijumskih elemenata, fasadnih konstrukcija i bravarije.

Počeci firme vezuju se za zastupništvo kompanije Nissal a.d, fabrike sa najdužom tradicijom u proizvodnji i preradi aluminijuma i aluminijumovih legura na teritoriji Srbije, u vreme saradnje ostvreni su najznačajniji poslovni poduhvati kako na prostorima tadašnje Jugoslavije tako i na svetskim prostorima (Rusija, Ukrajna, Irak, Litvanija, Uzbekistan ..).

Privatizacijom Nissala, pokrećemo sopstvenu proizvodnju izrade aluminijumskih elemenata, fasadnih konstrukcija i stolarije gde zapošljavamo tim najstručnijih majstora i montera i postaje među vodećim firmama u svojoj oblasti.

Zahvaljujući svom kvalitetnom proizvodnom programu i stručnom kadru, možemo da u najkraćim rokovima odgovorimo na svaki zahtev investitora prilikom gradnje novih ili rekonstrukcije postojećih objekata.

Kao sigurnog partnera dovljno svedoči tri decenije uspešnog postojanja, na hiljade kvadrata izvedenih fasada, fasadne bravarije, ograda, krovova i drugih aluminijumskih konstrukcija, grandiozni projekti na koje se izuzetno ponosini.

Naš cilj je stalno usavršavanje, iznalaženje novih tehnoloških rešenja, konstantno unapređenje kvaliteta, unapređenje poslovanja, novi poslovni poduhvati, dobra komunikacija i uspešna saradnja sa našim partnerima.