Preduzeće TiM d.o.o. je prisutno na tržištu od 1993 godine, i naša osnovna delatnost je projektovanje i izrada aluminijumskih elemenata, fasadnih konstrukcija i bravarije.

Počeci firme vezuju se za zastupništvo kompanije Nissal a.d, fabrike sa najdužom tradicijom u proizvodnji i preradi aluminijuma i aluminijumovih legura na teritoriji Srbije, u vreme saradnje ostvreni su najznačajniji poslovni poduhvati kako na prostorima tadašnje Jugoslavije tako i na svetskim prostorima (Rusija, Ukrajna, Irak, Litvanija, Uzbekistan ..).

Privatizacijom Nissala, pokrećemo sopstvenu proizvodnju izrade aluminijumskih elemenata, fasadnih konstrukcija i stolarije gde zapošljava tim najstručnijih majstora i montera i postaje među vodećim firmama u svojoj oblasti.
Danas TiM u proizvodnom pogonu u Dobanovcima- industriska zona poseduje instaliranu liniju za proizvodnju aluminijumske fasadne bravarije , sa visokokvalitetnim mašinama i opremom kao i stručnim kadrom koje sve to realizuju. Takođe u proizvodnim pogonima posedujemo i liniju za obradu drveta kao i farbaru gde realizujemo kompletan proizvod Aluminujum – Drvo kao i druge proizvode od drveta namenjene u te svrhe.

Zahvaljujući svom kvalitetnom proizvodnom programu i stručnom kadru, možemo da u najkraćim rokovima odgovorimo na svaki zahtev investitora prilikom gradnje novih ili rekonstrukcije postojećih objekata.

Kao sigurnog partnera dovljno svedoči dve i po decenije uspešnog postojanja, na hiljade kvadrata izvedenih fasada, fasadne bravarije, ograda, krovova i drugih aluminijumskih konstrukcija, grandiozni projekti na koje se izuzetno ponosini.

Naš cilj je stalno usavršavanje, iznalaženje novih tehnoloških rešenja, konstantno unapređenje kvaliteta, unapređenje poslovanja, novi poslovni poduhvati, dobra komunikacija i uspešna saradnja sa našim partnerima.